School Office Conversion, Bolton

0

August 6, 2013 by Darren

bishop office 027r

D.Power Construction was asked by a Bolton Primary School to renovate and re design their Main Office area. Internal walls were removed and new door ways made in existing walls to create this new space. The old ceiling was removed and a new suspended ceiling and tiles was installed. A photocopying / stock room was divided into two separate rooms with a new corridor splitting the rooms this enabled easier access into a existing classroom on the other side.  Hand made Bespoke Bavarian Beech cupboards with internal shelving and sliding doors were then installed to one side of the new office along with 3 new handmade Bespoke Bavarian Beech Desks. The office window was also increased in size to allow easier communication between parents and office staff.  A new carpet, wallpaper and decoration completed the look in this fantastic new office.